Friday, December 15, 2006

Visit also our other Blogs
Bezoek ook onze andere Blogs

http://oldies-research-center.blogspot.com
http://oldies-research-center-popcorn.blogspot.com

3 comments:

Anonymous said...

Groetjes van de sneeuwige Pennsylvania! Ik heb jouw blog gisteren gevonden door een link van de duitse blog Schlagerparade (die ook echt fantastisch is), en ik vindt het idee om een nederlandse discoblog te maken echt te gek! Ik zoek altijd in de hypemachine naar nederlandse groepen en zangers, maar er is helemaal niks te vinden. EEN van Maywood, dat was het al.

Ik houdt van de Dolly Dots, ik heb ook erg veel van die op vinyl, maar ik heb geen mogelijkheid om de liedjes in mp3s te maken. Zonder plaatenspeeler dus kan ik ze niet meer luisteren.

Ik houdt ook erg van Snoopy (No time for a tango m.fl.), Babe (Viva los hombres), en de George Baker Selection., Okee okee, dat is nu eigenlijk geen disco group, maar ik vindt ze echt auper. Ik heb 4 LPs van die (voor 1980, naar 1980 waren ze niet meer goed vindt ik), en ik zou echt graag weer willen luisteren naar deze groep. Ik vondt de zangeres Lida Jonkman-Bond te gek, en ik was erg boos toen ik vondt uit ze hebben het meisje gewandelt. De mannen werden steds ouder en ouder, maar het blondje zangeres is altijd 25 jaar oud in het groepje. Vindt ik niet goed! Maar de elpees med Lida waren werkelijk erg goed.

In een polische blog (jaja!!) heb ik een zip-file met een Luv-LP gevonden (Best of) en ook nog de 1977 LP van Champagne. Die waren ook van Nederland en probeerden zoals ABBA te geluiden, hahahaha.

Ook Pussycat waren erg goed, maar dat ik mischien ook geen disco?

Kent je de duitse groep Ebony? Die vondt ik altijd super, ik heb alle singles van die. Ja, mischien was ik de enige die de singels gekocht heeft, als ze nooit een hit hadden. Ze bestonden van 1977 tot 1982. Don't boogie Mister Tango, Do The Locomotion, Everything will turn out fine, Reflections m.fl.
De hoofdzangeres van het groepje was Isetta Preston, die heeft in 1981 en 1982 ook solosingles uitgebracht. Ik heb allebei en vindt ze te gek, maar ik geloof ik was de enige die deze plaaten gekocht heeft. Geen hits, maar ze waren toch erg goed. Bijzonders de b-kanten!!!!!

Ik zou het echt leuk vinden als je deze blog verder zult maken. En ik moet mij verontschuldigen voor mijn slechte nederlands, ik heb het al 22 jaaren niet meer gebruikd. Mijn email is kaufmeisterin@yahoo.com

Anonymous said...

For me interesting (early) disco orchestras like Love Unlimited Orchestra, Sulsoul Orchestra, Meco, …

… and German’s groups like Munich Machine and Silver Convention, …

… and more …

I think, that your disco blog will be more popular than blogs about 60’s and popcorn

Thank you

Anonymous said...

Your site is a very good idea.
early disco or more classic with fantastic LP covers or unknown fantastic tunes.
I've been searching for example for Disco LP's with various artiste ... i remember each LP was by year with nice girls on covers.